Miért esik ki mindig a fülemből a fülhallgató? Milyet vegyek, ami futásnál is jó?
Jól teszem be. :-D
Milyet tudnátok esetleg ajánlani, ami futáskor sem esne ki?
Szia! A hagyományos fülhallgatók nekem is kiesnek. De a barátom psp-jéhez adtak olyat, ami bevált. Azóta az már elromlott, de hasonlót tudtam venni a media marktban. Épp egy hete vettem, 2090 Ft-ért, és ez nem esik ki.
12:36-os:
Hát igen. Nekem is ilyen kellene, de ez elég drága. Most nincs rá 7000 Ft-om. De nagyon tetszik, és biztos nm esne ki, de a színe nem túl jó.
12:55-ös:
Ez árban nem rossz, de milyen a minősége? Futáskor sem esik ki? A Media Marktba nem lehet kipróbálni?
És nekem a telefonhoz kellene, aminek nem ilyn a csatlakozója. Tesóm egyszer vett az övéhez egyet 6000-ért, aminek volt ilyen kis "dugasza", amihez a fejeket lehetett cserélni, de szerintem elromlott neki fél év alatt.
És lehetne a telefonhoz venni ilyen kis csatlakoztató bigyót? Fülhallgató nélkül.
Ami ehez is van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!