Mennyiért tudnék olyan laptopot venni amin fut a wow?
Egyik se jó, ugyanolyan gyenge az összes, ezek nem játékra valók. Ott az első linkem, hogy milyen kell minimum, olcsóbban nem úszod meg.
Amúgy csakis linux-szal vedd, a vindózért nem szabad pénzt adni.
ezt ajánlották még nekem, de nem nagyon van erre már keret :S
A Lenovoban is ugyanolyan gyenge a proci, mint az eddigiekben, és nincs benne még dedikált videókártya sem. Samsungot meg semmi szín alatt nem szabad venni.
Ha játszani akarsz, akkor spórolj még hozzá, nem igaz, hogy ilyen nehéz felfogni, hogy 130 ezer alatt próbálkozni sem érdemes (még a 130 ezres is épphogy csak elég).
Az összes linkedből az jön le, hogy te egyáltalán nem akarsz játszani. Ebben az esetben, ha normális gépet akarsz, ezt vedd: [link]
Vagy bármelyik eddigi szutykot, de azokon még a youtube is szaggatni fog. Én itt befejeztem, reménytelen eset vagy, vagy nem érted, miről pofázok, vagy nem akarod érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!