Mennyiért tudnék olyan laptopot venni amin fut a wow?
Figyelt kérdés
Nem kell még az se hogy maxon fusson csak úgy közepes szinten vigye. Emellett viszonylag olcsó legyen. pl láttam 70ezerért is, azon pl menne?2012. okt. 18. 06:49
1/18 anonim válasza:
Hát olyan 140től kezdj el nézelődni.
2/18 anonim válasza:
Minimum egy ilyen kell, ha játszani akarsz:
A videókártya a lényeg, legalább GT540 vagyy GT630 legyen, a többi nem jó semmire.
3/18 Mentos válasza:
[link] javasolom, én is ilyet akarok, és még olcsóbb is.mint az előzők
4/18 anonim válasza:
@19:16
Ilyet magadnak se vegyél, szerintem elég érthetően leírtam, GT630 alatt semmire nem jók a dedikált videókártyák sem, ugyanolyan gyengék, mint az integráltak. És nagyon túl van árazva, 95 ezret sem ér ez a gép.
5/18 A kérdező kommentje:
otthoni gépem geforce 5600gs, 2gb memória, 1,6 ghz. és fut bgn 10m raideken. mondjuk 1 éve nem játszottam. amúgy használt laptop is érdekelne, és op rendszer se kell rá ha ettől olcsóbb.
2012. okt. 18. 20:58
6/18 A kérdező kommentje:
egy ismerősöm eladna nekem egy toshiba laptopot amit tavaly vett 170ért sajnos most nem tudom megnézni, és sajnos nem ért hozzá kb semennyire hogy megmondja milyen. szerintetek milyen lehet? néztem a most piacon lévő toshibakat, van ami ennyiért egész jó van amiben csak integrált videókártya van, biztos valami satellite szerintem.
2012. okt. 21. 10:36
7/18 anonim válasza:
A Toshibákban jó szokott lenni a dedikált vga (HD7670), ha az van benne, vedd nyugodtan. Ha csak integrált van benne, akkor viszont felejtős, jobban jársz azzal, amit először linkeltem.
9/18 anonim válasza:
Ez kegyetlenül gyenge, kb Sims 1-re való.
10/18 A kérdező kommentje:
2012. okt. 29. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!