Melyk márka a legjobb hajvasalóhoz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 14:24
1/3 anonim válasza:
hát nekem GA.MA Italy Model CP1M LI van, kerámiás, "laser ion" technológiával. Nekem bevált, de azért nézelődj :)(fodrászomnak ugyanez van, ő asszem több, mint 8 éve használja)
2/3 anonim válasza:
bár ugye minden attól függ, mennyit szánsz rá... (enyém 14eFt volt kereken) húgom 20körül vett (az övé azt mondja jobb (bár ezt én megkérdőjelezem), de az, ha jól emlékszem max. 2 évig bírta, utána vmi érintkezési hibája lett)
3/3 anonim válasza:
bellissima imetec.. nekem jade kristályos van 4 éve, tökéletesen működik egy kis kopás sincs a vasaló felületén pedig párszor leesett ..stb. és a 10000ft alatti kategóriában van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!