Mit gondoltok az IDoser nevű programról?
Az idosert én nem próbáltam de a haverommal kipróbáltattam és az egész egy nagy kokot
zúg a fuledbe egy idegesító´ sípolás.
ettó´l nem kábulni, hanem megsuketulni lehet
nem tudom láttátok-e azt a house részt amikor a house bemagyarázta a betegeknek, hogy van valami baja a kezüknek (amikor tök egészségesek voltak) és elhitték és tényleg lebénultak?..
ez detto ugyanez. a sok kis hülyegyerek ül egy szobába és be akarnak állni. és mivel még nyilván soha nem próbálták, elálmosodnak, szarráverik az agyukat ezzel a búgással és akkor holnap suliba milyen jól hangzik h "beálltam... nagyjából ennek ennyi a lényege..
Igaz már van ilyen kérdés,d e ez nem akadályoz meg abban hogy kiírjam mégegyszer. :D
Háát szerintem nagyon jó. Ugyanis én többet is kipróbáltam.
Milyen hatásaik voltak:
Az orgasmnál a szapora légzés és a szexi hangulat(ami bő másfél óráig tartott).
A kokain után énekelve mosogattam (amúgy utálok mosogatni)
Az ecstasy na attol pofám leszakad (ezt jónak vehetitek :D)
A happy-tól csak röhögni tudtam bármit hallottam láttam éreztem.
Szerintem olvassátok el a használati útmutatót mert nagyon jó a progi. xDxDxD
én kipróbáltam, és ó XD hát elősször a hash-t próbáltam ki, attól színkavalkádokat láttam a rendes színek helyett és szédültem, nem volt valami nagy szám.
a marihuana-sat is kipróbáltam, hát azt nem hallgattam végig mert meguntam, de az érzés rövid ideig amit éreztem az egyszerűen fantasztikus volt :O!! majd este kipróbálom az orgazmust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!