Kínából milyen elektronikai cikket érdemes hozni magán célra?
Szüleim Kínába utaznak, szuvenírként hoznának valami telefont, laptopot, tabletet, esetleg fényképezőgépet.
Szerintetek érdemes ezek közül bármelyiket is ott megvenni? Tényleg olyan árban vannak, mint a vaterás kínai iPhone-ok?
Itthoni frekvenciákkal vajon működnek (WiFi, T-mobile..)?
(Nike és Adidas cipőkre nem vágyom, szóval a legészszerűbb alternatíva talán kiesik..)
A műszaki cikkek ugyanannyiba vagy többe kerülnek,nem érdemes ott venni főleg,hogy ha bedöglik akkor niincs rá garanciás javitás.
Én voltam kint egy hónapot igaz 2009-ben de én se tudtam venni semmi márkás cuccot,mert itthon is annyiba került.Ha szuvenirt akarsz inkább hozass rizspálinkát meg ilyen apró dolgokat!
Elsősorban nem világmárkák termékeire gondoltam, sokkal inkább hamis vagy noname cuccokra...
Nem azért kérnék laptopot vagy órát, hogy másoknak mutogathassam, hanem, hogy én magam használhassam, szóval esetemben teljesen mindegy, hogy milyen felirat van rajta, inkább a használhatósága fontos.. Szervizhálózat gondolom ugyanannyira nincs kiépítve a hamis Rolexnek, mint a noname-nek, szóval ez sem számít..
Köszönöm a válaszaitokat, további tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!
p.s: a rizspálinkához a szüleim szemében még túl fiatal vagyok, szóval az sem jöhet szóba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!