Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nikon D5100 vagy Nikon D90?

Nikon D5100 vagy Nikon D90?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy már van néhány ilyen kérdés, de így közvetlen értesítést kapok a válaszaitokról. Jelenleg egy Panasonic Lumix DMC-FZ50es Superzoom készülék boldog tulajdonosa vagyok. De szeretnék mihamarabb tükrösre váltani. Hosszú hónapok alatt sikerült erre a 2 gépre leszűkítenem a lehetőségeket. De innentől kezdve tanácstalan vagyok. Rengeteg tesztet, véleményt, összehasonlítást elolvastam a két készülékről, de képtelen vagyok dönteni. Ti melyiket választanátok e kettő remek fényképezőgép közül?

És emellett lenne még egy olyan kérdésem, hogy (a D5100-hoz) érdemes-e a 18-105ös obit venni? Megéri azt a plusz ~30ezer forintot?

A válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

Üdv Levente

2012. szept. 15. 23:49
 1/1 anonim válasza:
d90:D
2013. jún. 15. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!