Facebook üzenet probléma (? )
Figyelt kérdés
Az a helyzet h valami baja van a facebooknak.
Nem tudok üzenetet küldeni a baratnomnek. Azaz nekem azt írja hogy elküldte , de ő nem látja. Viszont azt látja amikor én gépelek.
És ha ő küld nekem üzenetet akkor én gond megkapom az övét.
Reggel gond nélkül működik viszont este jön elő ez a probléma.
Tehát összegezve: ő nem látja az én üzemet, én látom az övet, latja ha gépelek , én látom hogy elküldte de ő nem latja...
Ez a helyzet csakva baratnomnel fordul elő
Meg valami : nagyon sokat beszéltünk: majdnem 80.000 üzenet .lehet az a baj hogy megtelt az adatbázis?
Fordult mar elő ilyen valakivel ? Mit lehet kezdeni?
Válaszokat előre is köszönöm :)
2012. aug. 28. 22:30
1/2 anonim válasza:
80.000,azaz nyolcvanezer az rengeteg, szerintem törölj belőle vagy legalább 70-75.000-t, és akkor fel fog lélegezni a rendszer és talán minden oké lesz...
2/2 anonim válasza:
A számomra fontos beszélgetéseket ki szoktam másolni world doc-ba, utána törlöm a chat falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!