Hogy kell beállítani ezt az órát? Lent bőv.
Figyelt kérdés
Svédországból kaptam egy órát, fehér tartó és egy átlátszó üveg lap van belerakva. Asztali óra. Nem tudom h kell beállítani, ha vki tudja segítene nekem? Az van ráírva h Belvil. A doboza már nincs meg, de elnyomtam és nem tudom visszaállítani. Neten meg nem találtam leírást...2009. júl. 23. 11:35
1/6 anonim válasza:
Ha nem digitális akk kihúzod azt amit tekersz és úgy tekered, ha digitálisakk ha megmondod a típusát talán tok segíteni
2/6 anonim válasza:
miért nem raksz fel róla képet? Talán többre mennénk.
3/6 A kérdező kommentje:
Digitális, a hátulján 2 gomb van : MODE és SET/SNOOZE
2009. júl. 23. 12:03
4/6 anonim válasza:
A "mode" az a mód kapcsoló, annak megnyomásával állítod, hogy mit is szeretnél csinálni.
vszeg, hogy nem elég egyszerűen megnyomni, hanem bizonyos ideig benyomva kell tartani. amikor beállítás üzemmódba kerül, akkor villog az a szám, amelyiket éppen állítani lehet. ekkor vagy a "set", vagy a "mode" nyomkodásával lehet léptetni.
amikor végeztél a beállítással, akkor rögzíteni kell a beállított időt, ezt vmelyik gomb újbóli megnyomásával tudod megtenni.
a "snooze" az a "szundi" kapcsoló, amikor az óra ébreszt, akkor ezt bonyomva a jelzés elhallgat, majd bizonyos idő után (ált. 5 perc) újból kezdi az ébresztést.
5/6 anonim válasza:
Setet megnyomod, gondolom elkezd valamelyik szám villogni. Ekkor elkezded nyomogatni a Mode-ot, amíg azt nem mutatja, amit te szeretnél. Majd megint megnyomod a Setet, és eljátszod a másikkal is. Szerintem valahogy így nézhet ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!!! Sikerült!
Pusy
2009. júl. 23. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!