Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell beállítani ezt az...

Hogy kell beállítani ezt az órát? Lent bőv.

Figyelt kérdés
Svédországból kaptam egy órát, fehér tartó és egy átlátszó üveg lap van belerakva. Asztali óra. Nem tudom h kell beállítani, ha vki tudja segítene nekem? Az van ráírva h Belvil. A doboza már nincs meg, de elnyomtam és nem tudom visszaállítani. Neten meg nem találtam leírást...
2009. júl. 23. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem digitális akk kihúzod azt amit tekersz és úgy tekered, ha digitálisakk ha megmondod a típusát talán tok segíteni
2009. júl. 23. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
miért nem raksz fel róla képet? Talán többre mennénk.
2009. júl. 23. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Digitális, a hátulján 2 gomb van : MODE és SET/SNOOZE

2009. júl. 23. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:

A "mode" az a mód kapcsoló, annak megnyomásával állítod, hogy mit is szeretnél csinálni.

vszeg, hogy nem elég egyszerűen megnyomni, hanem bizonyos ideig benyomva kell tartani. amikor beállítás üzemmódba kerül, akkor villog az a szám, amelyiket éppen állítani lehet. ekkor vagy a "set", vagy a "mode" nyomkodásával lehet léptetni.

amikor végeztél a beállítással, akkor rögzíteni kell a beállított időt, ezt vmelyik gomb újbóli megnyomásával tudod megtenni.

a "snooze" az a "szundi" kapcsoló, amikor az óra ébreszt, akkor ezt bonyomva a jelzés elhallgat, majd bizonyos idő után (ált. 5 perc) újból kezdi az ébresztést.

2009. júl. 23. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Setet megnyomod, gondolom elkezd valamelyik szám villogni. Ekkor elkezded nyomogatni a Mode-ot, amíg azt nem mutatja, amit te szeretnél. Majd megint megnyomod a Setet, és eljátszod a másikkal is. Szerintem valahogy így nézhet ki.
2009. júl. 23. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!!! Sikerült!

Pusy

2009. júl. 23. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!