Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt az órát beállít...

Hogy lehet ezt az órát beállítani?

Figyelt kérdés

Vettem egy ilyen órát,de rosszul van beállítva...ki kell csavarozni?

[link]

2011. júl. 29. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem látok csavart.

Csak bele lehet pattintva az óra rész a szilikon tokba.

Masszírozd ki belőle a karkötőt megtörve az óra szélénél.

2011. júl. 29. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Olyan írjon akinek van!

Ők bizonyára látják,hogy van az alján 2 csavar! -_-'

2011. júl. 29. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Jah és alul írják is,hogy a csavar így meg úgy!!!!
2011. júl. 29. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a beállítás leírása angolul:

"How to set the time and date:

This unique watch can display month, date, time , minute.

1.Press A button twice. (Date and Time displays when press once)

2.When the month figure appeaars, press M to set the month.

3.Press A button once again, the date figure appears and press M to adjust the date.

4.Press A button once again, the hour figure appears and press M to set the time.

5.Press A button once again, the minute figure appears and press M to set the minute.

When you adjust one of among the month, date, time, minute,, just keep press A button until the desired figure appears and press M to adjust.Press M to see the date.

Generally A button is to select the function. (Month,Date, Time, Minute) M button is to adjust the function."

Vagyis kell lennie két gombnak a gumin belül.

Ui. Remélem, nem annyiért vetted, mint amit belinkeltél! Ha mégis, akkor majd ők megmondják, mit hogyan kell, a tízszeres haszonért cserébe ez nem nagy kérés. [link]

2011. júl. 29. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 200 forintért rendelj egy másikat ami pontosan jár.
2011. júl. 29. 13:41
 6/8 Simi78 válasza:
Nekem is van ilyen órám de elromlott az alján volt két pont azt kellet egy ceruzával megnyomni de vigyáz mert mindíg át kapcsol van amikor a dátumot tudod beállítani és van amikor az idot !! rem segítettem (megjegyzem nagyon rossz órák nekem és a barátnomnek is volt mind2nknek elromlott)
2011. júl. 29. 15:17
 7/8 Simi78 válasza:
Jah és nem nem is kellett érte fizetni és originál
2011. júl. 29. 15:18
 8/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyenem, nyomogatni kell azokat a két kis hülye pontot az alján :) Hogy mi alapján, fogalmam sincs, nekem is a bnőm állította be :) (vagyis oké, nyilvánvaló, h egyik a perc másik az óra, de összevissza adta ki a számokat)
2011. júl. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!