Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Biciklis computer-t mindegy...

Biciklis computer-t mindegy hova teszem fel?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy nem túl drága kilóméterórát a biciklimre és nem volt hozzá leírás. Nem tudom, hogy a mágnest mindegy hova teszem a küllőn?

Gondolkozva rajta, arra jutottam, hogy mindegy, de az már szerintem koránt sem mindegy, hogy mekkora kerékre. Szóval nem mindegy, hogy egy mountain bike-nak a 26os kerekére vagy az én túra biciklim 28as kerekére.

Vagy csak én kombinálom túl a dolgot?

2012. aug. 14. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A mágnest nyilván a kerékre kell feltenni :D Azon belül pedig érdemesebb minél közelebb rakni a tengelyhez és vele együtt az érzékelőt is, hogy minél közelebb legyenek egymáshoz. A készüléken pedig betudod állítani (általában "ODO" menüpont), hogy mekkora átmérőjű kereked van, így pontosan fog mérni.
2012. aug. 14. 19:41
 2/2 A kérdező kommentje:

azt tudtam, hogy a kerékre kell :D

na erre az ODO-ra voltam leginkább kíváncsi.

köszönöm a választ

2012. aug. 14. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!