Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Menyibe kerül egy helyi mozi...

Menyibe kerül egy helyi mozi létesítése?

Figyelt kérdés
Magas felbontású vetítő, magas minőségű hangrendszer, engedély,székek, szoval komplett mozi, menyibe van ez? Az épület saját lenne.
2009. júl. 21. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:

vetítő:ha nagyon jó akkor 2-5 százezer körül de lehet sokkal több is(projektorba értettem,nem IMAX mozigépre mert az megfizethetetlen).

hangrendszer:ha nagyon durvát akarsz milliókba fog kerülni.(döntsd el te hogy milyet akarsz ,egy disco -ban a hangcucc ára 5 millió,onnét tudom hogy meg kérdeztem egy discos embert.)

engedély: pár tíz ezer talán.

székek :attól függ milyen és hány ,ha sok és jó minőség fél milliótól talán több millóig.

A hangszigetelés is jól jön.De erre még jön sok apróság is.

Hát szerintem nem olcsó mulatság,ez van.

2009. júl. 22. 16:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sokat segítettél.
2009. júl. 22. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
hol akarod csinálni? lehet törzsvendég leszek:)
2009. júl. 22. 22:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Még VIP tagságot is kapsz :)

Kerekegyházára, ez egy nagy falu, hát 2004 óta városnak számít, de igencsak mozi hiányos.

2009. júl. 23. 08:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek megérné?
2009. júl. 23. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem várj vele addig amíg vége ennek a válságnak.

Lehet sok idő lesz.

Én először megkérdeznék jó pár (30vagy több) embert örülnének-e és el is mennének-e a moziba,ha igen akkor belekezdenék de előtte átgondolnám az egészet vagy százszor.

Gondolom a nyereség se utolsó szempont .Nem rossz ötlet csak nagyon meggondolandó hogy fent lehetne-e tartani.

2009. júl. 25. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:
a "haszonból" vond le a jogdijjat is amit a film után kell fizetni nem tudom mennyi de biztos nem 20000ft/film
2009. dec. 1. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!