Menyibe kerül egy helyi mozi létesítése?
vetítő:ha nagyon jó akkor 2-5 százezer körül de lehet sokkal több is(projektorba értettem,nem IMAX mozigépre mert az megfizethetetlen).
hangrendszer:ha nagyon durvát akarsz milliókba fog kerülni.(döntsd el te hogy milyet akarsz ,egy disco -ban a hangcucc ára 5 millió,onnét tudom hogy meg kérdeztem egy discos embert.)
engedély: pár tíz ezer talán.
székek :attól függ milyen és hány ,ha sok és jó minőség fél milliótól talán több millóig.
A hangszigetelés is jól jön.De erre még jön sok apróság is.
Hát szerintem nem olcsó mulatság,ez van.
Még VIP tagságot is kapsz :)
Kerekegyházára, ez egy nagy falu, hát 2004 óta városnak számít, de igencsak mozi hiányos.
Szerintem várj vele addig amíg vége ennek a válságnak.
Lehet sok idő lesz.
Én először megkérdeznék jó pár (30vagy több) embert örülnének-e és el is mennének-e a moziba,ha igen akkor belekezdenék de előtte átgondolnám az egészet vagy százszor.
Gondolom a nyereség se utolsó szempont .Nem rossz ötlet csak nagyon meggondolandó hogy fent lehetne-e tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!