Összetudom kapcsolni az xbox 360 arcade-mat a samsung házi mozi rendszeremmel?
1.
Venned kell HDMI kábelt,amihez adnak audióadapter.
Abba veszel vagy optikai vagy komponens kábelt(piros fehér)
2.
Bedugod a HDMI kábelt a TV be, az átalakítót a boxba,majd a kábelt(vagy optikai vagy komponens,ez attól függ hogy mien bemenet van a házimozid hátulján) beledugod.
Átállítod a házimozit hogy külső jelről sugározza a hangot(lehet h teljesen rossz a megfogalmazásom).
bocs de én magamból indulok ki mert nincs még a közelemben se HDTV amihez kelelne a HDMI szal: rca sárga vezetékét a tv sárga lukába pirosat a házimozi piros input csatlakozojába fehéret meg a házimozi fekete inputjába :D
vagy a box minden dugóját a tv-be dugod normálisan aztán a házimozi inputját scart csatlakozóval rákötod a tv-re... kész :D
ja és persze a házimozit beállítod valamilyen ProLogic2-re (én az alapot vagy a Matrix-ot ajánlom) mivel ez így csak stereo ami ugye nem 5.1 de így legalább csinál valami ál 5.1-et szal a minimális térhatás meglesz :D
jaaaaj, de nagy bajom lesz ha egyszer nekem is lesznek ilyen HD cuccaim + 1 boxom meg egy házimozim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!