Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy rakhatok filmet iPad4-re?

Audrey90 kérdése:

Hogy rakhatok filmet iPad4-re?

Figyelt kérdés
Akárhogy próbálkozok sajnos még nem sikerült sem bekonvertálni se semmi. Valaki tudna segíteni? Ja igen, és tisztában vagyok vele hogy milyen hülye vagyok hogy ipad-et veszek, ha nem is tudom kezelni, de én is csak most tanulom. Szóval az ilyen off-kommenteket hanyagoljátok légyszi.

#film #iPad #konvertálás #hogy rakhatok filmet
2012. aug. 12. 21:28
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, ipad 3, csak elgépeltem
2012. aug. 12. 21:29
 2/6 Multigod97 ***** válasza:
11%
Nem vagy hülye, meg kell tanulni. Fogj egy filmet és konvertáld át .mp4 formátumba, ezután húzd be az itunesba és ha ezután sinkronizálod akkor elvileg rajta lesz, de ha mégsem akkor menj be az itunes-ból az ipadedbe és válaszd a videó fület, majd pipáld ki azt a videot, ami kell. Mondjuk az is igaz, hogy nekem is volt olyan, hogy ezek után is csak a 4. Sink. Után sikerült
2012. aug. 12. 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Fölósleges konvertálni!!! Appstoreból lehet letölteni lejászókat, vannak ingyenesek is
2012. aug. 13. 02:45
 4/6 anonim ***** válasza:
*fölösleges
2012. aug. 13. 02:46
 5/6 Multigod97 ***** válasza:
11%
én is ilyenekkel próbálkoztam, de jobb az ha a videok között vannak a filmek
2012. aug. 13. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólottakhoz. Vannak kifejezetten olyan programok, amik ilyen célt szolgálnak. Írd be App Store keresőjébe, hogy video player és kidob számtalan darabot. Letöltés után dugd rá a gépet és iTunesba az ipad/alkalmazások menüpont alatt meg fogod találni az adott program nevét. Rákattintasz, majd ott lesz, hogy hozzáadás. Berakod a videót és mehet is. Nekem ipad 4-em van egy piros ikonos media player nevű lejátszót használok.
2013. jan. 1. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!