Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen formátumban kell...

Milyen formátumban kell kiírni egy adott filmet DVD-re?

Figyelt kérdés

Van egy filmem a gépemen amit ki szeretnék írni egy üres DVD-re. Ashampoo 6-ot használok, de nem tudom hogy VCD-be vagy SVCD-be kell kiírni a filmet.

Alapból egy barátomtól kaptam ezt a filmet egy másolt DVD lemezen, de ezt vissza kellet neki adjam, ezért felmásoltam a gépemre.

2012. júl. 21. 21:41
 1/3 senkisemtudja válasza:

Egyikbe sem, ezek CD video formátumok.

Van ott olyan is, hogy dvd-video.

2012. júl. 21. 22:18
 2/3 nicola73 válasza:
Ha felmásoltad a gépre akkor Nero-val tudod kiírni. Az új összeállításnál válaszd a DVD és azon belül a DVD-video-t. Egy ablak nyílik amiben lesz egy Video_TS és egy Audio_TS könyvtár. A DVD ezekben a könyvtárakban tárolja a képet és hangot. Legtöbb esetben csak a Video_TS-t használja. Ha így másoltad le a lemezt akkor keresd meg a mappát amiben vannak a fileok és húzd be a Video_TS-t a Video_ts az Audio_ts-t az Audio_ts mappába. Rakj be egy lemezt a DVD íróba és klikkelj az írás gombara. 8x sebességnél gyorsabb írás nem javasolt. Sok sikert.
2012. júl. 23. 22:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mind 2 válaszolónak. Még aznap megoldottam, csak kicsit körül kellett nézzek ashampoon belül :)

átkonvertáltam a dvd-t úgy, hogy audio_ts és video_ts mappákban legyenek a cuccai, majd ráírtam egy dvd-re.

2012. júl. 26. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!