Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » NAGYON FONTOS! Mi lehet a...

NAGYON FONTOS! Mi lehet a baja a fényképezőgép memóriakártyájának?

Figyelt kérdés
Be akartam rakni a fényképezőgépünk memóriakártyáját kártyaolvasóba, de nem fért bele, tehát feladtam a dolgot és inkább visszatettem a memóriakártyát a fényképezőgépbe. Viszont ha fényképezni akarok vagy képet letörölni, kiadja nekem, hogy "A memóriakártya le van tiltva!" Mi baja lehet és hogy tudom megjavítani? Kérlek, válaszoljatok, mert félek a szüleim reakciójától! Lehet új memóriakártyát venni, ha ennek kaput? A képeket lejátssza, de nem lehet mást csinálni vele! Mi a baj? :((
2012. aug. 11. 01:13
 1/1 A kérdező kommentje:
Elnézést, a kérdés elvesztette az aktualitását, mert én magam is kiküszöböltem a problémát. Rájöttem, hogy véletlen lenyomtam valami sz*r kis pöcköt, miközben erőlködtem és az az, ami letiltja a memóriakártyát! :) Szóval most jó nagy pánikrohamot csaptam itt a semmiért...
2012. aug. 11. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!