Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben az esetben?

Ti mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Tehát ha lenne egy PC-tek de az elavult lenne már(úgy értve,hogy nem viszi az újabb játékokat még minimumon se),akkor vennétek egy másik PC-t(esetleg felújítanátok) vagy vennétek egy konzolt?
2012. aug. 5. 16:29
 1/6 kohjack ***** válasza:
hát ugye felújításnál függ milyen bővíthetősége van az alaplap-nak mondok egy példát 472 alaplap-ba nem tudsz bele rakni i5-ös procit 4 giga ramot meg PCI Expresses videókártyát 775-ös lapok már kiöregednek csak 2 magos procit fogadnak 1155-ös lapok már fogadnak i7-es proci-t is konzolok elég drágák meg nekem nem jönnek be
2012. aug. 5. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Természetesen új PC-t vennék. A réginek eladnám a belét, és raknék bele mást. Konzolt nem vennék, mert 1: meg kell venni rá a játékot, 2: nem tudom másra használni, 3: csak kontroller van hozzá.
2012. aug. 5. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Másodiknak: Valójában PC re is meg kéne venni a játékot,csakhát a PC a király az ingyenzsákmányolásban.

Amúgymeg: Csak azért írtam a konzolt,mert már eleve van 1 PC amin lehet mást is csinálni,csak játszani nem és így aztán a konzolt használni játszásra.

2012. aug. 5. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert miért kéne? PC-re csak azt kell megvenni, ami online megy, a single player játékok letölthetők simán, sőt, van olyan, amire van tört szerver is. Akár azt is megteheted, hogy letöltöd a játékot, megnézed, tetszik-e, és ha igen, akkor esetleg beruházol egy eredeti, online játszaható változatra, ha meg nem, akkor letörlöd, és töltöd a követezőt. Ha meggondolnádmagad, ismét letöltheted.

Ha veszel is konzot, még mindig ott van, hogy csak kontrollerrel tudsz játszani, ami pl. ilyen FPS-eknél elég gagyinak tűnik (mindjárt jól letoltanak a konzolosok), de PC-hez simán vehetsz kontrollert, ha úgy tetszik.

2012. aug. 5. 16:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Na jó de a PC-n a töltögetés megy ezerrel,konzolon meg szinte rá vagy kényszerítve hogy megvedd.És lehet,hogy te töltögetni szeretsz,de vannak akik megveszik PC-re is a játékokat.
2012. aug. 5. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosan, konzolon muszáj megvenni, ezért vam ebben előnyben a PC. Vannak, akik megveszik, de áltlában azokat veszik meg, amiket nem tudnak letölteni. És igen, én azért fizetek, amit nem lehet ingyen megszerezni. A Piratebay mindenki előtt nyitva áll.
2012. aug. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!