NYÁK -ot lehet tintasugaras nyomtatóval is csinálni?
Nem kell venni.
Megtévesztő hogy az ára is oda van írva, de nem muszáj venni egy panel miatt lézernyomtatót.
Máséval is kinyomtatható, ugyanolyan lesz.
Ezen ne akadj fel.
Szia!
A levilágítós dolgokat nem javaslom. Attól a módszertől én idegenkedem. Először is erős UV forrás kell. Drága vegyszerek. Eleve az UV fényforrás is drága. De ami igazán ellene szól, az az hogy a technológiát úgymond be kell állítani. SOkat kell kísérletezni, mire rájössz hogy hány perc hány másodpercig kell benne lennie a nyáknak.
Jobb híján el tudsz menni egy fénymásoló szalonba a kis papírkáddal, és kinyomtatják neked. Ha akadékoskodnak a papír miatt, akkor lefizeted őket 200Ft-tal, és kész ;)
Esetleg egy gyorsmintázóba viszed be azt, amit fel akarsz rá rakatni. Ha bögrére rá tudják nyomni a mintát, akkor egy sík lemezre is. A felbontás már kérdéses dolog...
" A kérdező kommentje:
A vegyszerek azok nem drágák,pl zsírszóda"
Akkor oldd meg.
"mert a lézernyomat átlaminálásra is megmondták, hogy a festék csak egyszeri felmelegítésre van tervezve, vagyis a port ráégeti a papírra, de ezután nem lehet. "
Én Samsung és Cannon nyomtatóval dolgozok hibátlanul.
Elvetettem végül is az ilyen technikát.Azóta elkezdtem két levilágítót készíteni.
Egyszerűbb a fotóérzékeny panellal dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!