Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » NYÁK -ot lehet tintasugaras...

NYÁK -ot lehet tintasugaras nyomtatóval is csinálni?

Figyelt kérdés

Nézd meg a videót!Ezt szeretném csak lézeres nyomtató helyett tintasugarassal.

[link]

2012. aug. 1. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
A videó alatt azt írják, hogy csak lézernyomtató jó hozzá.
2012. aug. 2. 03:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen olvastam,de nem biztos hogy megbízható a forrás azért kérdeztem itt is rá,reméltem hogy valaki megpróbálta már tintasugarassal is.Akkor venni kell egy lézer nyomtatót?
2012. aug. 2. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kell venni.

Megtévesztő hogy az ára is oda van írva, de nem muszáj venni egy panel miatt lézernyomtatót.

Máséval is kinyomtatható, ugyanolyan lesz.

Ezen ne akadj fel.

2012. szept. 17. 07:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Csinálok egy levilágítót inkább,olcsóbb az egész.
2012. szept. 18. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A levilágítós dolgokat nem javaslom. Attól a módszertől én idegenkedem. Először is erős UV forrás kell. Drága vegyszerek. Eleve az UV fényforrás is drága. De ami igazán ellene szól, az az hogy a technológiát úgymond be kell állítani. SOkat kell kísérletezni, mire rájössz hogy hány perc hány másodpercig kell benne lennie a nyáknak.

Jobb híján el tudsz menni egy fénymásoló szalonba a kis papírkáddal, és kinyomtatják neked. Ha akadékoskodnak a papír miatt, akkor lefizeted őket 200Ft-tal, és kész ;)

Esetleg egy gyorsmintázóba viszed be azt, amit fel akarsz rá rakatni. Ha bögrére rá tudják nyomni a mintát, akkor egy sík lemezre is. A felbontás már kérdéses dolog...

2012. dec. 5. 18:05
 6/10 A kérdező kommentje:
A vegyszerek azok nem drágák,pl zsírszóda
2012. dec. 5. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

A vegyszerek azok nem drágák,pl zsírszóda"

Akkor oldd meg.

2012. dec. 6. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Több helyen olvastam olyat, hogy tintasugarassal a lemezre nyomtattak, és aztán leszórták lézer tintaporral, és beleragadt, és így nem marta le a maró. Az a baj, hogy nem nagyon találni ilyen leírásokat, főleg konkrét nyomtatókról, esetleg átalakításukról. Én is szeretnék közvetlen nyomtatni, mert a lézernyomat átlaminálása nem mindig sikerül, és kellemetlen, mire kiderül, hogy felázik a lappal együtt. Elromlott a nyomtatóm, venni akartam másikat, de lehetőleg olyat amivel közvetlenül tudok lemezre nyomtatni, átalakítás nélkül, de nem tudom, létezik-e ilyen. Természetesen ezt va gyártóktól sem lehet megtudni, mert a lézernyomat átlaminálásra is megmondták, hogy a festék csak egyszeri felmelegítésre van tervezve, vagyis a port ráégeti a papírra, de ezután nem lehet. Persze lehet (úgy ahogy). Kérdeztem a Canont is természetesen csak Canon eszközöket javasolnak, de segítőkészek voltak, és elmondták, hogy csak a legdrágább (>100e) nyomtatókba lehetne berakni, mert a többiben a lap hajlik a hengereken, de abban sem garantált, hogy jó, és természetesen ha nem Canon akármi miatt hibásodik meg, akkor nincs garancia sem. Az olcsóknál csak a CD-tálcára lehetne tenni. Végülis, sok dolog elfér akkora NYÁK-on.
2013. jún. 23. 06:12
 9/10 anonim ***** válasza:

"mert a lézernyomat átlaminálásra is megmondták, hogy a festék csak egyszeri felmelegítésre van tervezve, vagyis a port ráégeti a papírra, de ezután nem lehet. "

Én Samsung és Cannon nyomtatóval dolgozok hibátlanul.

2013. jún. 23. 17:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Elvetettem végül is az ilyen technikát.Azóta elkezdtem két levilágítót készíteni.

Egyszerűbb a fotóérzékeny panellal dolgozni!

2013. jún. 25. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!