Hogyan lehet megnézni egy hogy jó-e az lcd?
Figyelt kérdés
Van egy régi ibm laptopom már nem működik ezért szétszedtem. És az lcd-jéből szeretnék csinálni valamit csak nem tudom hogy működik-e. Van egy másik laptopom esetleg szét lehetne szedndni és rákötni az ibm lcd-jét vagy hogy?2012. júl. 30. 14:58
1/2 Gugu Gabor válasza:
Neten nézegess utána a laptopod pontos típusának és ez alapján az LCD panelnek is.
A rossz hír az az hogy a csatlakozók néha még gyártón belül sőt szérián belül is változnak (és ezeket nem egyszerű kicserélni)
A másik rossz hír hogy ezek az LCD-k általában lvds en keresztül vannak vezérelve ami némileg bonyolultabb mint a régi jól bevált VGA és biztos ami biztos csavarnak is rajta egyet a gyártók.
2/2 Olga néni válasza:
Bocsánat, egy régi barátom mondta, hogy fúrjam ki, és sózzam meg. És akkor mi lesz - kérdeztem. Semmi - mondta. - Azelőtt sem volt jó semmire, és utána sem lesz.
Sajnos ez a valóság, ahogy az előző mondta. Csak saját magához jó. Illetve lehet még sózni, meg kifúrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!