Én vagyok az egyetlen akinel elege van Facebookon az ilyen fos Idézetes oldalakból ( meg hozzá hasonlókból) amikből már vagy több száz van?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 10:15
1/4 anonim válasza:
Én pont az ilyen nyálas-idézetes f@szságok miatt kezdem nagyon megutálni a facebookot. Meg szerintem iszonyúan szánalmas az a sok facebook kocka, aki 5 percenként osztogat meg minden szart válogatás nélkül, idézeteket, youtube videót, húsz éves poénokat, kép percenként megnézik az indián nevüket meg hogy milyen rúzs illik hozzájuk, stb. Meg még azt is posztolják, hogy mikor mennek szarni, és összedől a világ, ha két napig nincs face. És ebben az a legszomorúbb, hogy ezek nem tizenévesek, hanem harmincas-negyvenes családapák-anyák. Csak tudnám mikor dolgoznak.
2/4 anonim válasza:
Régen volt egy olyan szkript, ami szépen kiszedte a megosztásokat és kedveléseket, így csak a valódi üzenetek maradtak meg. Sajnos elég régóta nem működik, de ha kézzel letiltod az alkalmazásokat, és elrejted azokat akik a normális mennyiségen túl szórják meg a falat, akkor átláthatóbb lesz, a másik fél úgysem tudja hogy letiltottad.
3/4 anonim válasza:
Az egyetlen megoldás az hogy leíratkozol annak a személynek a kedveléseiről és megosztásairól , aki ilyesmiket likeol.
Nekem bevált, ha tudtok más módszert írjátok le mert érdekel !
4/4 A kérdező kommentje:
Ok, azt fogom tenni :)
2012. júl. 28. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!