Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezek a radar-blokkolók tényleg...

Ezek a radar-blokkolók tényleg működnek?

Figyelt kérdés

Találtam egy oldalt ahol mindenféle radar/lézer detektor/blokkolókat árulnak.És ezek tényleg működnek ha az autópályán 180/h-val hasítok?:

[link]

2009. júl. 16. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak a radar detektor működhet, a blokkók közül egyikse. Többször be lett bizonyítva. A lézerrel müködő sebesség mérőket nemtod blokkolni.

Akkor lehet leblokkolni, hogy ha a lopakodó repülőgép anyagból van megépítve a kocsid, akkor már kissebb az esélyed arra h lemér a radar.

2009. júl. 16. 20:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Ok,köszi a választ...akkor lehet hogy benevezek egy ilyen detektorra ;)
2009. júl. 16. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom ajánlani a német autópályát, ott a 180 csak a lassú gyerekek cammogó tempója! Itthon minek kell úgy sietni? Annyi pénzből hiába veszel detektort, ha én mögötted megyek és bemérlek (tehát te megelőzöl). Felüljárón talán van esély de ahhoz már felfelé látó detektor kéne amivel megint nem vagy kisegítve mert pl. M1-en én megmérlek győrben és hegyeshalomban és utólag kiküldöm a büntetést, mert annyi idő alatt nem érhettél oda. Hiába mentél 130-al a két mérési pontnál, ha közben siettél. Nemhiába vettük át ezt a technikát az osztrákoktól tavaly :)

Tisztelettel: Egy autópályarendőr.

2009. júl. 17. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:
ok,köszi a választ ``egy autópályarendőr`` de ez nagy tévedés hogy a németeknél 180 a sebességhatár mert szinte 20-30 kilométerenként biztos hogy van korlátozás(legalább is a GPS-em mindig csipog)na mindegy.Még egyszer köszi a válaszokat! :)
2009. júl. 17. 14:42
 5/5 anonim válasza:
A youtube-on láttam egy videót erről. Pontosan nem tom melyik ketyere volt. De lényeg hogy mutatták az autó 200-al repesztett, aztán a gép érzékelte hogy mindjárt mérni fogják, aztán csak azt látni hogy a rendőrök gépe nullát mutatott illetve - - vonalat, az illető meg ment tovább 200-al. Aztán hogy utána mi történt az nem tudom -eddig volt a videó-, de gép nélkül is lehet látni ha vki ennyire siet, lehet hogy utána lekapcsolták.
2009. júl. 18. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!