A Canon nyomtatók fotópapírra is ugyanolyan szépen nyomtatnak mint egy rendes nyomdapapírra?
Figyelt kérdés
A kép tényleg olyan lesz mint egy fénykép?2012. júl. 25. 22:14
1/1 Kisdanibrian19830112 válasza:
Jó kérdés: Milyen Canon? Ócska vagy új? Egy 300dpi nyomtató nem lesz fotominoőseg, S tintapettyek zavaróak, nem mint a pixelek melyek nem feltűnőek. Kell minimum 800 dpi.
Egy mai Canon pixma nyomtató szerintem szépet lő, bár nekem Epson van. Szerintem semmi baj nincs vele. Csak nagyon kevés fotó sikerül olyan jól hogy kimondott fotónyomtató kelljen hozzá. Egy fotónyomtató 6 tintás: sárga, magenta, cián, fekete, világoskék, törtmagenta.
Én tutira nem veszek észre különbséget egy Rossmannban előhívott kép, és a nyomtatómmal minőségi fotópapirra nyomtatott kép között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!