Wifi erősítő? Magyarázz el nekem valaki, hogy ez hogy is működik?
Figyelt kérdés
Tuti nem jó kategória, de légyszi ne ezt figyeljétek, hanem válaszokat várnék. Wifi erősítőt szeretnék venni, de nem tudom, h ez mi lenne. www.bluechip.hu/termek/tp-link-tl-ant2408cl-8dbi-antenna-belso Ehhez még kell más antenna is, vagy ez így magában hatékony? És hová kell tenni? A gépbe? Vagy áramforráshoz? Nézzétek el nekem, de nem értek egyáltalán ezekhez a dolgokhoz. Köszi, aki segít!2012. jún. 28. 13:13
11/17 A kérdező kommentje:
És miért ne? Más mindenki ezt teszi. Ezért csinálják a wifit.
2012. jún. 28. 14:48
12/17 anonim válasza:
A nyilvános/ingyenes Wi-fi vel nincs is baj, azt használhatod. De ha a szomszédod jelét akarod "megcsapolni" az már bűncselekmény.
És erre az sem mentség, hogy más is lop.
13/17 anonim válasza:
Azért csinálják a wifit, hogy ők használják, nem azért, hogy te lopd. Akkor sem, ha nincs annyi eszük, hogy levédjék.
14/17 A kérdező kommentje:
jaj, de kis etikus, erkölcsös itt mindenki.. el ne ájuljatok a nagy erényességetektől...
2012. jún. 30. 14:44
15/17 anonim válasza:
Kérdező!
Ezek szerint, te is csak egy troll vagy a sok közül!
16/17 anonim válasza:
"A nyilvános/ingyenes Wi-fi vel nincs is baj, azt használhatod. De ha a szomszédod jelét akarod "megcsapolni" az már bűncselekmény. "
Ha nincs lekódolva akkor ingyenes, tehát nem lopja, csak használja. Ha azt akarja, hogy más ne használja majd tesz rá kódot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!