Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Wifi erősítő? Magyarázz el...

Wifi erősítő? Magyarázz el nekem valaki, hogy ez hogy is működik?

Figyelt kérdés
Tuti nem jó kategória, de légyszi ne ezt figyeljétek, hanem válaszokat várnék. Wifi erősítőt szeretnék venni, de nem tudom, h ez mi lenne. www.bluechip.hu/termek/tp-link-tl-ant2408cl-8dbi-antenna-belso Ehhez még kell más antenna is, vagy ez így magában hatékony? És hová kell tenni? A gépbe? Vagy áramforráshoz? Nézzétek el nekem, de nem értek egyáltalán ezekhez a dolgokhoz. Köszi, aki segít!
2012. jún. 28. 13:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
itt a link helyesen, bocsánat. www.bluechip.hu/termek/tp-link-tl-ant2408cl-8dbi-antenna-belso
2012. jún. 28. 13:15
 2/17 A kérdező kommentje:
illetve itt lenne... ha nem venné le az utolsó két betűt, de nem tudom, h mi lehet vele... nekem ma semmi sem sikerül..
2012. jún. 28. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha a gépedben van wifi kártya, és ezt tekered rá, erősebb lesz a jel, mint a gyári antennával (bár nem tudom, a gyári antenna mennyit tud).
2012. jún. 28. 13:23
 4/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ez csak a routerhez egy antenna.

2012. jún. 28. 13:23
 5/17 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy ezt tekerem rá? :O és hogy nyúlok én bele a gép wifijébe?
2012. jún. 28. 13:25
 6/17 anonim ***** válasza:

Azt írd már le, hogy milyen wi-fi jelet akarsz erősíteni?

Honnan jön ez a jel?

2012. jún. 28. 13:29
 7/17 anonim ***** válasza:

Így van ,ez egy antenna. Laptopba nem jó, asztali gépben lévő WIFI kártyához, vagy routerhez használható.

Menetes csatija van, a régit letekered, ezt feltekered és kész, sacc/kb fél perc az egész.

De valószínűleg neked nem ez kell ,fejtsd ki mit szeretnél. :)

2012. jún. 28. 13:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem laptopom van beépített wifivel, de netem nincs, csak a telón, ami meg van osztva a géppel. Viszont néha sikerül az ablakban venni a sokadik szomszéd netjét, de az nagyon gyenge jel. Alig megy rajta valami. Nos, ezt akarnám erõsíteni. Így már remélem tud segíteni valaki, hogy mit vegyek hozzá, vagy lehet-e ezt erõsíteni egyáltalán.
2012. jún. 28. 13:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Ne lopd a WI-FI jelet!
2012. jún. 28. 14:40
 10/17 anonim ***** válasza:

1. Ne lopd.

2. Így nem tudod erősíteni.

2012. jún. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!