Apple Ipod Touch?
Jóreggelt.:D Szeretnék egy iPod Touch-ot, de mások iránt is nyitott vagyok. Ismertek valami hasonló kaliberű média lejátszókat. És ha van valakinek tapasztalata, akár a Touch-csal, akár valami mással( persze a témában.)
Jó hosszú válaszokat kérek szépen ha lehet, mert azok érdekesek..De a rövideket akkor csak a készülékneveknél...köszönöm.!
13,563/F
Szerintem ha már Touch-csot vennél inkább gyűjts mellé egy kis pénzt és Iphone-t végy. A kettő csont ugyan az, csak a telefon vastagabb és lehet vele telefonálni. Sokkal kényelmesebb mint cipelni Touchot plusz egy telefont.(plusz a szervezetnek sem tesz jót a sok elektromos eszköz).
Még a 7colos galaxy tabot tudom hasonlítani hozzá, csak az androidos és egy nagyobb zseb kell hozzá a tároláshoz:)
köszönöm a válaszod.:D hát van egy telefonom, még 1 év gari is van rá ezért nem szeretnék jelenleg újat.nem hiszem, hogy cipelném mindenhova. utánanézek a tabnak, köszi.:D
(jöhetnek még válaszok.:DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!