IPad 2 vagy iPad 3? Tovább lent.
Szerintem a 3-at, mert sokkal jobb lesz a kijelzője.
Nekem volt 2 és egy nagyon picit pixelesnek tűnt. Bár a 2 mot nagyon jó vétel lesz, mert leviszik az árát az új ipad miatt.
Ha alapból iPad2-őt vettél volna a mostani áron, akkor vegyél 3-mat, mert az annyiba fog kerülni 23-ától (Mo-i megjelenés), mint most a 2.
Szerintem vegyél 3-mat, de majd meglátod mennyivel lesz olcsóbb a 2-es ha megjött a 3-om.
Hint: az iPad3 megnevezés helytelen, a neve simán "iPad".
Az Apple meg akarja szüntetni a számozást, mindig csak "the newest iPad"-ként fog megjelenni.
iPad 3.
A 2-nél már ezerszer jobb tabletek vannak (hardveresen is, és szoftveresen is, de utóbbi az szubjektív), 3 az most egy ideig szépen ki fog tűnni a tömegből.
A legolcsóbb, 16 gigás csak Wifi-s 140 ezer lesz, a legdrágább 64 gigás 3/4G-s 850$, tehát ha rátesszük a magyarok fukar mindenségit kb 250 ezer forint lesz.
A kettő között lesz valahol a 16 gigás 4G-s, szerintem olyan 160 ezer körül. Erre jön még az előfizetés ugye havonta.
Igen, a 4G egyelőre csak Budapest egyes részein érhető el.
Kicsit még tovább tájékozódtam, és azt olvastam, hogy a 4G adapter nem is kompatibilis az európai adókkal, tehát szerintem hagyd a francba a 3-mat, inkább vegyél 2-őt.
Egyébként lehet sima 3G-t is a 3-mason fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!