Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki könyörgöm segítsen!...

Valaki könyörgöm segítsen! Nem tudom mit csináljak, szerintetek kamu lehet? Ezer köszönet aki segít!

Figyelt kérdés

Felraktam a ps2 konzolomat eladásra mert kell a pénz 10 db játékkal 25 ezer ft-ért. Nem is ez a lényeg,hanem hogy kapok egy e-mailt egy faszitól angolul hogy ő megvenné tőlem euróba. Én nem tudok annyira angolul,bátyám anyanyelvi szinten beszéli tehát lefordította. Visszaírunk neki közösen hogy igen eladó 100 euróért küldje el a telefonszámát,az adatait stb. Visszaír hogy 150 euróért megvenné tőlem a feleségének kell,leírta az összes adatát a telefonszámát mindent. Hagyott egy mezőt amibe nekem kellett leírom a számlaszámom,meg ilyen kódokat ami az itteni postát takarja,jó tesóm segített ebbe is,felhívtam az itteni postát mennyi lesz az utalás USA-ba hát 17 ezer ft-ért tudom feladni. Jó mondom akkor hasznom mégse lesz több belőle,tényleg mi nem tudtuk hogy ilyen drága feladni, a faszi tudta jól,oké megírtunk neki mindent.

Erre kapok egy e-mailt a torontoi bankjától persze szintén angoulul hogy a vevő és az eladó biztonsága miatt először 48 órán belül fel kell adnom a csomagot,a pénzt már utalták nekem,tehát meg kell előlegeznem a 17 ezer ft-ot (euroba), és utána aktiválják a pénzt a számlámra,oda kell írnom a csomagkövetési kódot is.

Én megtenném mert végre valaki elvinné,meg tesóm szerint lehet hogy ilyen régiség gyűjtő azért kell neki a konzol,de most mi legyen? Utána a faszi is leírta ugyanezt levélbe amit a bank,hogy így tudja csak utalni a pénzt.

Őszintén,ti megtennétek?

Nem kamu?

Megérné neki ez egyáltalán átverni?

Annyira tanácstalan vagyok...:(

Ha valaki tud segíteni ezer köszönet komolyan!!!

2012. jún. 20. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze felalkudja az árat 100-ról 150-re, csak megkaphassa. Ilyet utoljára Sándor György előadásában láttam, de ő humorista. Legyen eszed!
2012. jún. 20. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Te teljesen idióta vagy...

Felejtsd már el ezt a marhaságot.

Egyébként 10 db eredeti vagy másolt játékkal árulod?

2012. jún. 20. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
KAMU! Soha nem fogod megkapni a pénzed!
2012. jún. 20. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:

a "nigériai csalás" kifejezést guglizd meg

[link]

[link]

2012. jún. 20. 18:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó..nem is tudom mit mondjak...köszönöm!!!!!

Tudtam hogy nem kéne beleélnem magam,én hülye..

De nekik ezen mi hasznuk van?

Ui: 10 db eredeti,és népszerű játékkal adom. linkelném a hírdetésem,de itt nem szabad.

most lesújtódtam..

2012. jún. 20. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor add el külön, mert lehet hogy jó ár egyben, de nagyon ritka, ha valakinek pont kellenek ezek a játékok.

Hidd el, külön jóval hamarabb el fogod adni őket. (Ha nem is egyszerre mindet.)

2012. jún. 20. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem miért nem nigériába akarta küldetni?

Vagy tudják hogy ezt már ismerik és azért most canada?

De még mindig nem értem miért jó ez nekik?

én is gondolkoztam már hogy külön,mert senki nem akarja megvenni pedig tényleg jó játékok vannak hozzá..:(

2012. jún. 20. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!