Kell egy nyomtatóba patron ahhoz, hogy scannelni tudjak?
Figyelt kérdés
Van egy Canon Pixma M140 nyomtató-scanner-másolónk. Nem sűrűn használtuk nyomtatásra, üres patron van benne. Nem csináltunk vele semmit, de mikor legutóbb akartunk beolvasni valamit, a nyomtató kijelzőjén elkezdett villogni az E 5 hibaüzenet (nem lehet felismerni a patront), a gépen pedig az üzenet, hogy a nyomtató karbantartás alatt van, ezért nem lehet beolvasást végezni. Előre is köszönöm a segítséget!2012. jún. 5. 18:02
1/2 anonim válasza:
A kis köcsög! :) Először azt hittem, hogy a kérdező a süsü! :D De nem! Hanem a gép! Még ilyet! :)
2/2 anonim válasza:
Nem tudom miért lehet,viszont nálam is ígyvan és nekem EPSON nyomtatóm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!