Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hp Deskjet F380 nyomtatóba...

Valaki:D kérdése:

Hp Deskjet F380 nyomtatóba milyen patron kell?

Figyelt kérdés
Nem interneten rendelhető kell mert azt találtam, hanem amikor még kaptam volt valami száma a patronnak vagy ilyesmi, csak az már nincs meg.
2012. febr. 4. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok féle patront tehetsz bele. Van külön prémium minőségű patron, direkt fotó nyomtatáshoz, de az drágább.

Legalapabb patronok:

C9351AN - fekete, 190 oldalra elegendő festékkel

C9352AN - színes, 165 oldal nyomtatásához

Aztán ha több pénzt szánsz rá, akkor

C9508FN - fekete, 380 oldalhoz

valamint ha fotót akarsz nyomtatni: C6658AN 140 fotóhoz elegendő festékkel.

Ha fotót akarsz nyomtatni, és mondjuk nem A4-ben, akkor mindenképpen érdemes ezt a drága színes patront megvenni, mert az occsóval (főleg ha utángyártott) nagyon ócska minőséget fog produkálni a gép.

Tudom, mert exemnek is ilyenje van.

F22

2012. febr. 4. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha fotót is akarok (fotópapírra)és normálisan is nyomtatni, de azért nem akarok annyit költeni rá, akkor mit ajánlasz?
2012. febr. 4. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez esetben egy másik nyomtató beszerzését javaslom.

Például Canon Pixma IP4XXX (4-ezres sorozat, még CD-re is nyomtat)

Vagy pedig vedd meg a drága patront, és ne nyomtass össze-vissza, csak fényképet. Ha akad valami CSIPP-CSUPP nyomtatnivaló, amit színesben kell nyomtatni azt vidd el fénymásoló szalonba, vagy olyan helyre ahol nyomtatnak neked színeset, olcsón (jellemző ez a lézernyomtatókra, a minőség viszont off)

Amiért a drága patront javaslom: Én nyomtattam már több helyen. Például a Puskás Fotónál. Egészen jó lett. Viszont mikor a PhotoHall -nál nyomtattam, az valami irtó pocsék volt ahhoz képest, amit én itthon a Canon nyomtatóval elő tudtam állítani!

Szóval hiába akármi is, ha jó minőségű fényképet akarsz; nyomtasd ki magad.

2012. febr. 4. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

És még egy fontos dolog!

Azt ne akard megpróbálni, hogy veszel egy olcsó és egy minőségi színes patront, és cserélgeted, mert azzal be fogsz fürdeni.

2012. febr. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!