Bevihetem szervízbe? (laptop, bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Itthon kábeles netünk van, laptopon úgy használom, telefonon szoktam csak wifizni. Viszont jövő héten elutazom és ott wifis net lesz, viszont a laptopom azt írja ki mikor kipróbáltam, hogy működik e wifivel, hogy a wifi kártya nincs telepítve. Ilyenért bevihetem szervízbe, hogy csinálják meg nekem?2012. máj. 31. 12:12
1/8 anonim válasza:
Telepiteni kell a Wifi kártyád driver-ét.
Be ütöd a Google-be, a laptop tipusod, és oda irod mellé hogy wifi driver.
2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk én annyira nem értek ilyenekhez, azért kérdeztem, hogy ha beviszem megcsinálják e nekem?
2012. máj. 31. 12:31
4/8 A kérdező kommentje:
Jó hát mit csináljak, lenyelem, a lényeg, hogy megcsinálják:)
2012. máj. 31. 12:41
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg ne nyeld le az összeget!Próbáld meg és ha nem sikerül, akkor kérj segítséget!Pl itt is!
6/8 anonim válasza:
Ne félj a számítógépedtől, mert akkor fizethetsz mint a katonatiszt. Az egész művelet nagyon max fél óra, és spóroltál vele 3 nap bevásárlásnyi pénzt.
7/8 A kérdező kommentje:
Na, tegnap bevittem, megcsinálták, minden oké már és össz 1500ft-omba került csak:)
2012. jún. 1. 08:20
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó,csak legközelebb megint pénzbe fog kerülni.Mert tudod lesz legközelebb!
Mai világban meg nem lehetünk ennyire nagyvonalúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!