A hidroforral lehet a baj? Miért nem működik jól az öntözőrendszerünk?
4 db iritol öntözőfej van rákötve a hidroforunkra. (LEO hidrofor, 90L vizet tud szívni percenként)
Folyamatosan nyomják az öntözőfejek vizet, állítható fokban, kb 4 liter vízre van szükségük percenként, és 11 méter átmérőben tudnak öntözni.
A probléma az, hogy mikor megnyitjuk az öntözőfejek csapját, akkor a fejek kilőnek kb a normál 11 méter átmérőben spriccelnek.. felhasználják a tartályban lévő vizet (ekkor bekapcsol a hidrofor) és a nyomás visszaesik a fejekben.. Ilyenkor kb 5-6 méteres átmérőben öntöznek.
Mitől van ez? Miért esik vissza a fejek öntözőképessége? Elvileg a szivattyúnak el kéne bírnia ennyi fejet, így nem tudjuk, h mi lehet a gond.
Köszönöm a segítséget!
Hm..értem.
Az az igazság, hogy én nem igazán értek a szivattyúkhoz :)
Azt mondta a kútfúró, hogy nem jól működik a nyomásmérő óra a hidroforon.
Nyomta bele a levegőt, de meg sem moccant a mutató. Aztán mikor áram alá helyezte, akkor megugrott.. még le is engedett egy kis levegőt belőle. Én nem úgy vettem észre, hogy a helyzet magaslatán áll a fickó.
Köszönöm a segítséget! Meg fogok kérni valakit, hogy állítsa be a nyomást..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!