Hol lehetne SMS fogadására is alkalmas virtuális számot kapni?
Figyelt kérdés
Több oldal kér a regisztrációhoz SMS megerősítést, de vagy nem bízom ezek biztonságában, vagy amerikai szám kellene nekik. Olyan INGYENESen is jól használható - az SMS megérkezik 1-2 percen belül - oldalt keresek, ami akárcsak 1 órára is, de ad egy virtuális számot, ahol tudnám ezeket e megerősítő SMS-eket fogadni. Mindenkinek köszönöm!#ingyen #virtuális szám
2012. ápr. 27. 00:06
1/4 anonim válasza:
Hát erre kíváncsi vagyok. Ha már az SMS megérkezik, akkor az nem virtuális szám, hanem valódi. Ilyet meg ki fog adni? ...
2/4 anonim válasza:
Veszel 500 forintért valakitől egy dominó kártyát.
3/4 A kérdező kommentje:
A kártyával nem lesz amerikai telószám...és nem ingyenes lehetőség :)
2012. jún. 10. 13:05
4/4 delusion válasza:
Amikor még volt barátnőm, akkor úgy játszottuk ki hogy ne kelljen annyit fizetni az SMS-ek miatt, hogy "ingyenes smsküldő" szolgáltatásokat/weboldalakat kerestünk. Sok ilyen van, és az a röhejes hogy javarészük tökéletesen működik, és az egyiknél határozottan emlékszek, hogy talán ideiglenes számot kaptam, és megérkeztek az sms-ek a netre - vagy legalábbis a számot biztosító szerverre.
Persze ne vedd készpénznek, és nem tudom hogy megy ez manapság, de egy lehetséges alternatíva lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!