Miért nem működik a 0. facebook a telefonomon?
Figyelt kérdés
van egy Samsung Champ telefonom lassan egy éve, és már rég óta használom is rajta az ingyenes facebookot. semmi baja nem volt eddig. de pár hete egyszercsak hirtelen átváltott magától m.facebookra, jött is az sms, hogy elfogyott az egyenlegem. azután már nem tudtam felmenni az ingyenesre. mindig ezt írja ki: sikertelen próbálkozás
ha rámegyek az "újra" gombra, nem történik semmi, töltöget, és újra kijön a sikertelen próbálkozás.
hogy lehetne megjavítani?
kérlek segítsetek! köszönöm szépen:)
2012. ápr. 21. 20:16
1/6 anonim válasza:
ha nincs semmi pénz a kártyádon, akkor nem enged fel. én is így jártam, feltöltöttem, és újból jó volt!:)(persze pénzt akkor sem vett le érte)
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltál!:)
nekem nagyon ritkán van pénz a telómon, és mindig tutam úgy is facebookozni vele. de remélem, ha apukám feltölti, majd használható lesz:D
mégegyszer köszönöm:)
2012. ápr. 21. 20:40
4/6 A kérdező kommentje:
ajaj! tegnap kaptam rá pénzt, ki is próbáltam. tényleg be tudtam lépni az ingyenesre, működött is, nem váltott át, erre ma kaptam az smst, hogy nincs pénzem. ezmi?! végig 0.face ment, és az meg ingyenes. ez hogy lehet?:(
2012. ápr. 30. 13:23
5/6 anonim válasza:
hűű, akkor vidd be szervízbe! ott valami nem jó!
6/6 anonim válasza:
ha nekem ilyet ír ki akkor kikapcsolom szétszedem (aksit,a kártyát) megtisztítom ,összerakom és kész működik ,,pénz nagyon ritkán van a kártyámon és mindig be tudok lépni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!