Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a hibája a Fuji...

Mi lehet a hibája a Fuji Finepix S5600-as fényképezőgépnek?

Figyelt kérdés
Sajnos leesett és Focus Error-t ír ki, ami miatt nem lehet képet készíteni vele. Mit lehet csinálni vele?
2012. ápr. 18. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Megsérült a fókuszbeállítást végző rendszer (motor, fogaskerék) valamelyik eleme.

Csak a szerviz segíthet..

2012. ápr. 18. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Elromlott.

Szervíz.

2012. ápr. 18. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem esett le véletlenül?
2012. ápr. 18. 23:37
 4/7 A kérdező kommentje:
De, leesett.
2012. ápr. 20. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor megvan a hiba oka.
2012. ápr. 21. 20:46
 6/7 Csincsilla78 válasza:
szia- érdekelne,hogy sikerült valamit csinálni a géppel?..mert nekem is hasonló gondom van,jó lenne tudni mit lehet vele csinálni. Köszi.
2014. márc. 21. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Múlt héten a Meteorák az enyémet is kinyírták, én tudok esni, a gép nem... :(

Focus error...

Mondjuk egyszer a munkahelyemen szerencsém volt egy ilyennel, az is focus errort írt ki (bizonyára a kolléga egy kicsit széjjelrájza terepjárózás közben). Mivel már nem volt garis, működni meg úgyse működött, néhányszor határozottan az asztalhoz vágtam az objektívet, és az helyrerázta.

Az enyémen ez nem segített...

2016. júl. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!