Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen órát vegyek, ha a...

Milyen órát vegyek, ha a pontosság a fő cél? Rádióvezérlésűre gondoltam. Abban melyik a jó márka? Van-e benne valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

az aldiban, vagy a lidliben is szokott rádióvezérlésű óra előfordulni(csak az)

pár ezer forint, három év garancia...a márkája senkit nem érdekel, mert nekem tíz éve halálpontos, soha nem kell hozzányúlni, előre-visszaállítani(sem)

eetleg az MM-ban..is..

2015. nov. 13. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem 3 és fél év alatt talált magának órát.
2015. nov. 29. 17:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Vagy mégsem?
2016. ápr. 13. 19:35
 14/18 anonim ***** válasza:
A rádiós óra azt csinálja nekem hogy amikor jön a nyári vagy téli időszámítás megbolondul, napokig nem mutatja pontosan, lelassul vagy felgyorsul a másodperc mutatója.
2017. jan. 11. 19:37
 15/18 Ypszilon1980 ***** válasza:

Szerintem a Citizen jó.

Asztali órákban a Casio-kat nem szeretem, valahogy nem minőségi darab szerintem, karórákban egész jó és viszonylag megfizethető.

Bár az is kérdés, hogy mennyit szánsz rá, mert ha sok pénzed van, akkor érdemes elgondolkozni Seiko-n is.

2017. jan. 22. 15:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem azóta 3 rádióvezérlésű órám lett. Nagyon pontosak, de hárman 3 féle időt mutatnak. De azt stabilan.
2017. jan. 22. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak csendesen felhívnám az előttem szólók és a kérdező figyelmét:

A DCF órák egy rádióadást vesznek.

Már ha képesek rá, ugyanis Magyarország nagyobbik része nem tartozik a lefedettségi területhez.

U.i.:

Van itthon kb 4 db falióra.

Nagyjából fél évente állítok rajtuk 1-2 percet.

ENNÉL pontosabb kell?

(IKEA, 650 Ft.)

2017. dec. 26. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Nézd! A collstock is egy mérce.
2017. dec. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!