Lehetett volna nagyobb bajom is?
Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, h ma veletlenul belenyultam a villanykorte foglalataba es megrazott az aram(220), csak az ujjam hegye ert bele, elzsibbadt, utana rogtom kirantottam, szerencsere ijedtsegen kivul nem tortent semmi bajom,2012. márc. 19. 22:17
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor azt mondják orvoshoz kell menni.
2/4 anonim válasza:
Ha a halál nagyobb bajnak számít, akkor igen, lehetett volna.
3/4 kovpet válasza:
Keletkezhetett vérrög az ereidben az áramtól, húzz el orvoshoz!
4/4 cipi8 válasza:
Engem már annyiszor csapott meg, de nem volt nagyobb baj belőle eddig, de egyszer majdnem ott sikerült maradni az áramkörbe na azóta óvatosabb vagyok! Ha izzót cserélsz kapcsold le mindig a villanykapcsolót, attól hogy nem világít az izzó az nem jelenti azt hogy nincs is áram a foglalatban! Máskor jobban figyelj! De szerintem ez leckeének jó volt amúgy nem lett tőle semmi bajod szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!