Találtam egy Vodafonos sim kártyát. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A kérdésem az volna hogy le kell adnom ezt a rendőrségre vagy a szolgáltatóhoz.??Fognak vele foglalkozni vagy csak egyszerűen dobjam ki.
Amúgy még nem próbáltam ki hogy jó-e és még azt se tudom hogy van rajta pinkód vagy érvényes e mert nincs is olyan telefonom ami független lenne vagy vodafonos.
2009. jún. 9. 18:44
1/3 anonim válasza:
keress valakit akinek van Vodafone-s telója,próbáld ki hátha nincs PIN-kód...ha sikerül belépni,próbáld kideríteni kihez tartozhat...(névlista..hátha van benne anya,apa vagy ilyesmi tel.szám
2.szolgáltatót kéne megkérdezni,tudnak-e valamit vele kezdeni,ki tudják-e deríteni kié
rendőrségre hiába vinnéd..ők nem tudnak mit csinálni vele..
2/3 anonim válasza:
Vidd el a szolgáltatóhoz és add le, mint becsülets megtaláló!
3/3 anonim válasza:
A szolgáltató tudja, kié. Ha leadod, oda tudják adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!