Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szikrázott a konnektor?...

Bystron Dániel kérdése:

Szikrázott a konnektor? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Szoval bedugtam a konnektorba a laptop toltot és a szoba másik felén levo konnektor elkezdett szikrázni.Csak a toltovel csinálta,kiprobáltam pl cd lejátszoval,mobilt toltovel de csak ezzel szikrázott.Tippek?

2012. márc. 7. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hívj villanyszerelőt.
2012. márc. 7. 19:49
 2/3 norberto79 ***** válasza:
Persze mert azoknak nem volt földelési igénye. A töltő meg olyan. Hívj villanyszerelőt, okozhatja a meglazult csatlakozás a konnektor(ok)ban, nulla föld összekötés, meg egyéb rejtett kötéslazulások, földelés hiánya, stb. Hol laksz? Amúgy mit jelent az hogy elkezdett szikrázni, gondolom nem görögtűzként, csak láttad amint villan egyet.
2012. márc. 7. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Panelban lakom és szo szeritn villámokat szort,igaz csak konnektoron belul.Eloszor azt hittem hogy belulrol ég az egész.Amugy igazad volt,csatlakozási hiba volt :P
2012. márc. 8. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!