Van egy SCX-4623F típusú nyomtatóm. Kifogyott belőle a patron, vettem egy másikat 11. 000 ft-ért. Betettem ahogy kell és kiírta hogy nem kompatibilis. Mi lehet a hiba?
FONTOS, olvassa el figyelmesen!
A MLT-D1052L [2,5k] kompatibilis (100% új) toner kazetta csak a 2011 április előtti kiadású firmware verzióval rendelkező nyomtatókban mûködik.
Sok cég még a régi első (V1) kiadású CHIP verzióval rendelkező toner kazettát értékesítik (igaz valamivel olcsóbban, de ha nem működik...)!
Vásároljon tudatosan...
ezt olvastam.
ez se működött.: Honnan tudja milyen kiadású az Ön nyomtatójának firmware verziója?
A nyomtatók esetében talál egy ("körben háromszög" STOP/CLEAR) gombot amit a készülék bekapcsolt állapotában típustól függően 5-15 másodpercig kell nyomva tartani. A kijelzővel és menüvel rendelkező többfunkciós nyomtatók esetében a készülék menüjében találja az állapot oldal kinyomtatásának lehetőségét. A kinyomtatott lapon többek között az aktuális firmware verzió és annak kiadási dátuma is szerepel például: V3.00.01.07 AUG-24-2010
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!