T-Home-os TV-nél hogyan lehet a digitális felvevőt bekapcsolni?
Figyelt kérdés
Amikor megnyomom a távirányítón a gombot amivel elvileg fel kéne vennie a műsort azt írja ki hogy Digitális felvevő kikapcsolva.Nem tudom se megállítani se visszatekerni.Mit csináljak?Amikor a rendszer információt néztem azt írta ki hogy merevlemez állapota:hiányzik...2012. febr. 26. 12:36
1/3 anonim válasza:
Szia! Rendeltél hozzá Prémium opciót (+1000 Ft a havíidíjon felül), mert csak akkor tudsz felvenni. Aki nem kér ilyet a rendelésnél, annak merevlemez nélküli beltérit visznek ki.
Amennyiben nem emlékszel arra, hogy hogyan kérted, az ügyfélszolgálaton megtudják mondani.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem.És ha így rendeltem akkor már nem is lehet merevlemezzel kérni?
2012. márc. 3. 10:33
3/3 anonim válasza:
Van rá lehetőség, de ilyen esetben szerintem ki kell fizetni a kiszállási díjat (8-9000 Ft). De ebben nem vagyok biztos, kérlek hívd fel a 1212-t ott tudják ezt megmondani. A honlapon csak úgy szerepel, hogy ha lemondod a prémium opciót, akkor kimegy a szerelő és kicseréli a Set Top Box-ot, és ennek a díja az a bizonyos 8-9000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!