Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan törölhetem ezt? Az...

Hogyan törölhetem ezt? Az alapokat már megtettem de semmi

Figyelt kérdés
van olyan program hogy orbit. azzal le lehet tölteni videókat stb. ha le akartam vmit tölteni ami csak netről szerezhető mindig kiirta hogy valami orbit és menjek vissza böngészni. töröltem már mindenhonnan, vezérlőpultról, telepítőmappáját is kitöröltem de semmi.hogy lehet kitörölni? (google chrome netet használok ha ez segit vmit)
2012. febr. 23. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:

bemész a c meghajtó programok mappába és ott megkeresed aztán onnan törlöd egyébbként én a your uninstaller-t használom a progik törlésére nagyon alapos kis program és mindent letakarít az adott programmról ami a gépen van

innen tudod letölteni a próba verziót

2012. febr. 24. 12:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Start gomb-keresés- fájl keresés. Beírod hogy "orbit". Kikeresi mindet, amit talál ezen a néven. Akkor jobb gombbal rákattint, helyi menüben a törlést válasz.
2012. febr. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!