Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Digi TV vagy UPC a jobb?

Digi TV vagy UPC a jobb?

Figyelt kérdés
Internet + kábel TV előfizetésről lenne szó. Eddig UPC-nk volt Budapesten, nem volt különösebb probléma. Most EGerbe költöznénk, és felmerült a Digi Tv, mint lehetőség. Jobb áron van, több és számunkra érdekesebb tv-csatorna - de félek, hogy a szolgáltatás minősége esetleg nem olyan jó.
2012. febr. 23. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
én elégedett vok a Digivel.nem volt eddig probléma.
2012. febr. 23. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
ugyanolyan mint a UPC,mert olyanom is volt.a Digi is ugyanolyan jó,különbséget nem tapasztaltam még.(elözö)
2012. febr. 23. 10:50
 3/6 anonim válasza:
50%

Nekünk volt Digi, nem szerettem, rengeteg felesleges csatorna, ha kicsit fújt a szél, már nem volt jel:(

Most UPC van, nagyon szeretem, tv+net.Médiaboxunk is van, és az egyik legjobb dolog a világon.Sokkal többe sem kerül.

Digire fizettünk 3500-at(csak a Tv-re), Upc meg 10000, de abba benne van a box, meg a net.+150 olyan csatorna, ami nézhető is:)

2012. febr. 23. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

" Nekünk volt Digi, nem szerettem, rengeteg felesleges csatorna, ha kicsit fújt a szél, már nem volt jel:( "

Olvasd el a kérdést előbb.

Segítek:

"

Digi TV vagy UPC a jobb?

Internet + kábel TV előfizetésről lenne szó"

Szóval nem műholdas szolgáltatásról.

Kevesebb pénzért kapod a Diginél ugyanazt a minőséget, nekem 6 éve van TV-telefon-net és jó.

Az analóg tv csomagban ingyen vannak digitális csatornák is, nem kell érte külön fizetni, ez csak ennél a szolgáltatónál van így, ha ki akarod próbálni a digitális cuccod, arra kiválóan alkalmas.

2012. febr. 23. 12:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. febr. 23. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Digi.
2012. febr. 24. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!