Digi Tv és Internet X. Valamelyik jobb a T-com-nál?
A digis internet mindent visz, a tv az személyfüggő.
Engem a VivaTV meg ezek az ótvar szarok nem érdekelnek, amiket szökőévente nézek, azok pedig bennevannak.
19:07
UPC 1 fokkal jobb?
Lol.
Rajtad is meg a BK-n is nevetek, egyszerre :)
Amúgy net az náluk van a legjobb, gyors, olcsó, stabil, annyit kapsz amennyiért fizetsz, stb.
TV is működik rendesen, jó a kép, stb, de mivel nincs comedy, viva, mtv, tv6, ezért most sokaknak nem tetszik, de ha neked ezek nem hiányoznak, akkor TV-ből is jó a digi.
"UPC 1 fokkal jobb?
Lol.
Rajtad is meg a BK-n is nevetek, egyszerre :) "
indokolsz vagy csak gyerekesen "LoL"-ozol?
Tessék, indok, ha már ennyire akarod:
- digi olcsóbb
- digi stabilabb, sosem megy el (upc ma sem volt 2-3 órára)
- digi-nél gyorsabb a feltöltés
- digi nem korlátoz semmit sem
- digi nem vakítja úgy a parasztokat, mint ahogy az upc
"digi olcsóbb"
nem mondtam ,hogy olcsóbb a upc, viszont gyorsabb (kivéve ha torrentezni akarsz)
"digi stabilabb, sosem megy el (upc ma sem volt 2-3 órára)"
Nekem amíg upc-m volt az is max 4-5hónap alatt ha 1x ment el, diginél szintén volt hasonló.
"digi-nél gyorsabb a feltöltés"
ártól függ. ne hasonlítsad össze diginél a magasabb csomagot a upc alap csomagjaival.
"digi nem korlátoz semmit sem"
eddig nem derült ki ilyen, aláírom.
"digi nem vakítja úgy a parasztokat, mint ahogy az upc"
minden kereskedő, szolgáltató vakít.
"nem mondtam ,hogy olcsóbb a upc, viszont gyorsabb (kivéve ha torrentezni akarsz) "
A leggyorsabb UPC 40 Mbit-tel gyorsabb letöltés szempontjából, mint a leggyorsabb digi.
De már a 80 Mbit is sok, soha sem fogja kihasználni az ember.
Elég kevés az esély, hogy ha valaki tölt le, meglesz a 120 Mbit letöltés, még a 80 is alig sikerülhet, youtube meg egyéb videószolgáltatóknál is korlátozva van a videók letöltési sebessége, stb.
Felesleges az a 120 Mbit, de mindegy, ebbe tényleg jobb a UPC.
"Nekem amíg upc-m volt az is max 4-5hónap alatt ha 1x ment el, diginél szintén volt hasonló. "
Nekem meg évek/kicsit több mint 1 éve van digi-m, nem volt olyan, hogy csak 1 percre is elment volna.
De mindegy, akkor ebben legyenek egyenlőek.
"ártól függ. ne hasonlítsad össze diginél a magasabb csomagot a upc alap csomagjaival. "
Oké, nem hasonlítom össze.
Csak úgy említésképpen a digi legolcsóbb/leglassabb netjének a feltöltési sebessége annyi, mint a legdrágább csomag/leggyorsabb upc.
"eddig nem derült ki ilyen, aláírom. "
Akkor itt nincs mit érvelnem.
"minden kereskedő, szolgáltató vakít."
UPC a honlapján, tv reklámokban, mindenhol hirdet ilyen-olyan dolgokat, digi reklámot még nem láttam.
De ez is mindegy, aki elhiszi amit mondanak bárhol, az meg is érdemli.
Összegezve:
Ha valaki sokat tölt le, akkor annak a UPC a jó, mert gyorsabb, de mivel ha valaki rapidshare meg hasonló oldalakról tölt, az még 5 Mbit-tel sem fog letölteni a rapid korlátozás miatt, ha meg torrentről tölt a feltöltés is lényeges---> digi
Ha valaki nem tölt/ritkán tölt, annak mindegy, hogy melyik szolgáltató, de akkor már inkább digi, ami olcsóbb.
Ha nem elérhető a bizonyos helyen a digi, akkor meg upc, t-nél még az is jobb.
Szia!
Mindenképpen a DIGI!!!
Csabai vagyok, ismerem a internet-x-et.
Semmivel nem jobb, mint a digi! Sőt!
A digi mögött van "háttér", több európai országban jelen van, míg az internet-x csak csabán, meg talán orosházán.
A digi -nevéből eredően - digitálisan sugároz, míg az x csak analógban.
Azzal próbál érvelni, hogy hálózaton belül ingyen lehet beszélni, ez rendben is van, de van csabán kb. 100 előfizetője. Mi a gari, hogy pont van az efi között olyan, akit ismersz?
A hálózaton kívüli hívások is drágábbak, mint a digi-jé.
Digi: vezetékes (országos) 3,75 Ft/perc
Mobil: 25 Ft/perc
Ja, és másodperc alapon.
A tévé és a net is szuper!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!