Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom meg nézni hogy...

Boda Dániel kérdése:

Hogyan tudom meg nézni hogy mi a számítógép indítási jelszavát?

Figyelt kérdés
Keylogger-el próbálkoztam de azzal csak a facebook,gmail stb. jelszavát tudtam meg.mit kell beállítani hogy azt is mutasa?

2012. febr. 17. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Azért a jelszó a van, hogy ne tudd meg az indítani a számítógépnek.
2012. febr. 17. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyat nem tudok amivel meg tudnád fejteni, viszont egy csomó módszer van a törlésére. Keress rá a google-re, ez általában gépspecifikus, ha sima PC-d van a elgegyszerűbb ha kiszeded az alaplapon lévő elemet...

Persze van egy pár módszer a megtudására, pl billentyűzet letisztítása, bekenése valami finom porral, utána UV vizsgálat (UV lámpa kapható olcsón, de talán egy nagyító is elég), billentyűzet fölött bekamerázás, illetve vannak külső billentyűzethez hardveres keyloggerek, nem is olyan drágán.

2012. febr. 18. 14:06
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!