Mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Az elmúlt néhány hónapban már 4-szer feltörték a kocsinkat. Szóltunk a rendőrségnek, azt mondták, tehetünk feljelentést, de nem sok a remény, hogy meglesznek a tettesek. Viszont ez drága dolog. Ezúttal ráadásul csúnyám össze is zúzták a tanksapkát meg az oldalát. Mennyi rá az esély hogy ismerjük a tettest vagy hogy szomszéd? Csak mert legutóbb apukám az utcán mondta nekem hogy megyünk tankolni, hallhatta akár idegen is. Ezután kilpoták a benzint. Ötlet?(nagyon kéne!!!!!!!!!!!!)
2012. febr. 13. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem ismer titeket az illető, akkor álljatok egy darabig máshová, és ragasszatok ki gázüzemű matricát.

Vagy szerezzetek be egy infrakamerát amit a kocsiban hagytok, hátha felvesz valamit.

Ha már van időpont, hogy kb mikor jön, akkor a legközelebbinél ha figyeltek, meg lehet lepni, és jól agyonverni harisnyába tömködött krumplival ;)

Kicsit extrém ötlet ugyan, de megpróbálhatnátok ideiglenesen átalakítani az autót, hogy a benzint belülről lehessen beletölteni a hátsó ülés felől, a tanknyílás helyére meg felszerelni valami nagynyomású festék tartályt, vagy savtöltetet, ami jól pofánfröcsköli a parasztot amikor buherálni próbálja!

2012. febr. 13. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Számkombinációs tanksapka esetleg? Amúgy milyen autótok van, mert nekünk utoljára az 1,3-as kocka Ladánkból lopták ki a benzint...de az F Astránk is már 20 éves, mégse lehet leszívni belőle.
2012. febr. 13. 11:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem ér a számos sapka sem semmitt, mert legutóbb kalapáccsal estek neki :O

a festékes jó ötlet:)

2012. febr. 13. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:
nekünk is lada van, asszem úgy 30 éves
2012. febr. 13. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor szabadulj meg tőle. Bár tudom, a Lada jó vas...de ezek szerint mégse elég jó. Anno nekünk még a 601-es Trabinkat is állandóan leszívták. :S

Vagy csináld azt,amit az első ajánlott!

2012. febr. 13. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy én nagyon szeretem ezt a kocsit...sok kedves emlék köt hozzá...azért köszi a válaszokat:)
2012. febr. 14. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!