Kit tud olyan zeneszerkesztő programot, ahol majdnem, hogy hangszerek szerint lehet összerakni ez zenét?
Figyelt kérdés
Ahol úgy lehet egy zenét összerakni, hogy külön kategoriákban van pl: dobszóló vagy gitárszóló vagy szintetizátor vagy ének stb. és ezeket amiket kiválasztok egymás alá kell beilleszteni és akkor ezeket együtt játsza le!Régen jókat szórakoztam vele, de most sehol sem találom!
Vajon hol találhatok ilyet?
2009. jún. 1. 23:54
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem nem a mobilomra kell, hanem a számítógépre! És persze ingyenes legyen:)
2009. jún. 2. 00:58
3/7 anonim válasza:
Midi vagy music sequencer néven keress rá Google-ben. Sokféle van, biztosan találsz majd olyant, ami megfelel.
4/7 anonim válasza:
Mobilra?????? Miket beszélsz? Ezek a legjobb programok amikhez nem szükséges kísérő automatikás hangszer és nem kerülnek egy millióba hanem "csak" pár száz ezerbe de persze a netröl is le lehet őket tölteni illegálisan... Húú de meglepődtem.... Első válaszoló voltam
5/7 anonim válasza:
Ha lenne mobilra reason vagy FL egész nap azt nyomkodnám:D
Amúgy eJay-okat szedj le attól függően,h milyen stílusú zenét akarsz csinálni.
Az ilyen kockás sampleres cucc:D
6/7 anonim válasza:
Anvil studio. Ha nem gond, hogy MIDI-t raksz össze...
7/7 anonim válasza:
Inkább játszatok fel szintin egyet, még mindig az a legjobb%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!