Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen géppel kellene kezdenem?

D_lia kérdése:

Milyen géppel kellene kezdenem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és jelenleg egy egyszerű kompakt Fuji fényképezőgéppel (AV100) rendelkezem. Nyáron szeretnék új gépet venni és úgy gondolom nem lehet eléggé felkészülni ebben a kérdésben. Milyen típusból kellene választanom? Gondolom a következő lépcsőfok a bridge gépek lennének. Ezek mennyivel jobbak a kompaktoknál és mennyivel rosszabbak a tükörreflexeseknél? Szerintetek melyik cég gyártja a legjobb bridge gépeket? Hozzátenném, hogy a használt gép is szóba jöhet nálam, tehát maximum 60.000ret tudnék majd rászánni. (ezért fogok majd dolgozni nyáron. :D)
2012. febr. 5. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk Sony DSC-HX100V gépünk van, bridge gép, de hihetetlen jó.Igaz most 100.000 körül van, de hidd el, megéri dolgozni...:-) A bridge gép az átmenet a kompakt és a tükörreflexes között, ez sajnos sokkal lassabb, mint egy tükörreflexes gép, de rendkívül jó képeket és full HD-s videót rögzít.Jobbak a kompaktoknál, mert szebb képeket lehet velük készíteni.
2012. febr. 6. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :D azért nem szeretnék ennyit áldozni egy bridge gépre, mert ennyiért már használtan tükröset is tudnék venni. :) de egyébként nagyon jó lehet ez a gép, rá is gugliztam, állat! :D
2012. febr. 7. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom h drága.Azért mertem leírni, mert azt mondtad használt is jöhet. Én új árát írtam.Használtan lehet h találsz 60ért.
2012. febr. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!