Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok egy 2gb ram...

Mit ajánlanátok egy 2gb ram és 2gb processszor teljesítménnyel rendelkező géphez?

Figyelt kérdés
laptop
2012. febr. 5. 14:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én legjobban a szimulátoros játékakat raktam fel most a german truck simulátort raktam fel de fentvan az angry birds is ami a tavaj év játéka volt és mindegyik jól müküdik rájta de egyébként filmeket is raktam fel mert azokatis szoktunk nézni rajta és azokkal sincs semmi gond persze egy jó virúsirtot nefelejts el feltelepiteni mert nehogy tőnkretegye a gépedet
2012. márc. 2. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:

XDDDD,ezek a szaktudasok,ANGRY BIRDSXDDDDDDDDDDDD

Galaxy minimen nem szaggat!XDD(mi a 2gb proci?)Es nem az erdekel hogy 2gb vga,meg 2gb ram(2gb ram eleg keves)es laptopot nemlehet fejleszteni

2013. nov. 24. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!