Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mért ejtik sokan a you tube...

Mért ejtik sokan a you tube -ot you tyubnak?

Figyelt kérdés
Mert nem helyesen ejtik mit kell magyarositani engem idegesit ha valaki ugy ejti ki hogy you tyube.
2012. jan. 28. 21:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam lepontozni senkit en nem tartom magam annyira inteligensnek ezzel nincs problemam de akkor mas se tetese magat tanarurnak mikor nem az errol enyit annyira okosak sokan ,hogy elsul az agyuk .
2012. jan. 29. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Más lenne a helyzet, és más válaszokat kaptál volna, ha egyszerűen megkérdezet, hogy kell ezt a szót helyesen kiejteni. De nem, te azon háborogtál, miért mondják úgy, ahogy kell.

A helyedben nem csodálkoznék a válaszokon.

2012. jan. 29. 14:59
 13/15 gergoap ***** válasza:

Mert nem tudnak angolul!

Ju-tjub-nak kell mondani.

Másik kedvencem, amikor a JVC márkát így mondják: Dzsi-vi-szi. Helyesen: Dzsei-vi-szi.

2012. jan. 29. 19:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Kosz ,hogy irtal en nem beszelek angolul de nekem a you tyube magyarosan hangzik szerintem ty hang vagy betu nem tom hogy hivjam szerintem a magyar nyelvben van de nem ertek hozza igazabol en meg nem hallottam se zeneben se angol filmben ty hangot vagy nem emlekszem ra na mindgy vannak ittsokkal okosabbak nalam majd ok tudni fogjak.
2012. jan. 29. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Az nem ty hang hanem tj.
2012. jan. 31. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!