Mennyibe fog kerülni a UPC beüzemelése?
Megnéztem az árlistát, de az nem világos..
Ha olyan készülékem van, ami eleve alkalmas digitális adás vételére, akkor is kellenek mindenféle "kütyük" hozzá?(beltéri-kültéri egység + van beüzemelési díj, szerelési díj, szerződéskötési díj(?) stb..
Nem értek hozzá..
Szóval szeretnék tisztán látni, h mennyit kell majd fizetni ha kihívom a szerelőt..
köszi előre is:)
ahogy olvasgattam a leírást nekem az jön le h DIRECT LIGHT csomaghoz nincs ingyen..
a többihez (drágábbakhoz) igen..
amint lesz 1 kis időm felkeresem azu ügyfélpontjukat..
azért remélem h nem egy vagyon lesz:O
2 van de a másik képcsövesre nem kellenek új adók..
azon elég az a 3 ami megvan:)
szóval egy készülékre fog kelleni:P
igen lehet bele kártyát tenni
Az első lennék ismét.A válaszomat volt UPC dolgozóként adtam de a tények azóta sem változtak: A telepítés ingyenes minden csomagnál minden szolgáltatásnál(műholdnál és ktv esetén is).Egyszeri belépési díjat kell fizetni mi az első számlában lesz benne.
A kérdező linkjében is szerepel ez és ha figyelmesen elolvassa az szerepel benne hogy az alap eseten túl extra igényeknél kell fizetni ami a telepítések 1-2% csak tehát nem jellemző.
A Direct Light egy műholdas szolgáltatás.Ehhez szükség van a beltéri egységre ugyanis nem kapható jelenleg olyan tv ami beépített sat tuneres lenne(csak DVB-T és DVB-C tuneres).Az első egység havidíjmentes az ezen felüli egységekre kell néhány száz ft havidíjat fizetni.
Tehát a telepítéskor ingyen kapunk egy antennát tartóval, egy fejegységet, egy beltéri egységet a tartozékaival valamint a kábelezést(20 m - ig ingyen de ez legtöbbször mindog elég).
Hát azt hiszem teljeskörű voltam és minden tiszta.
nagyon szépen köszönöm a választ!!!
nagy segítséget jelent!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!