Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe fog kerülni a UPC...

Mennyibe fog kerülni a UPC beüzemelése?

Figyelt kérdés

Megnéztem az árlistát, de az nem világos..

Ha olyan készülékem van, ami eleve alkalmas digitális adás vételére, akkor is kellenek mindenféle "kütyük" hozzá?(beltéri-kültéri egység + van beüzemelési díj, szerelési díj, szerződéskötési díj(?) stb..

Nem értek hozzá..

Szóval szeretnék tisztán látni, h mennyit kell majd fizetni ha kihívom a szerelőt..

köszi előre is:)

2012. jan. 19. 17:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ahogy olvasgattam a leírást nekem az jön le h DIRECT LIGHT csomaghoz nincs ingyen..

a többihez (drágábbakhoz) igen..

amint lesz 1 kis időm felkeresem azu ügyfélpontjukat..

azért remélem h nem egy vagyon lesz:O

2012. jan. 20. 10:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Mi inkább a t-home-tól rendeltük, mert ott ingyenes a beszerelés minden csomagnál. És a boxok is olcsóbbak asszem havonta.
2012. jan. 20. 13:00
 13/23 A kérdező kommentje:
box akkor is kell ha integrált a tv-m?
2012. jan. 20. 13:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Kártyát bele lehet tenni?
2012. jan. 20. 13:07
 15/23 anonim ***** válasza:
amúgy ha csak 1 tv-d van, akkor ingyenes a box
2012. jan. 20. 13:11
 16/23 A kérdező kommentje:

2 van de a másik képcsövesre nem kellenek új adók..

azon elég az a 3 ami megvan:)

szóval egy készülékre fog kelleni:P

igen lehet bele kártyát tenni

2012. jan. 20. 15:45
 17/23 A kérdező kommentje:

[link]

ez a készülék

2012. jan. 20. 15:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehet-e úgy, meg kell kérdezni. De tök mindegy, mert amúgyis ingyenes lenne.
2012. jan. 20. 16:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Az első lennék ismét.A válaszomat volt UPC dolgozóként adtam de a tények azóta sem változtak: A telepítés ingyenes minden csomagnál minden szolgáltatásnál(műholdnál és ktv esetén is).Egyszeri belépési díjat kell fizetni mi az első számlában lesz benne.

A kérdező linkjében is szerepel ez és ha figyelmesen elolvassa az szerepel benne hogy az alap eseten túl extra igényeknél kell fizetni ami a telepítések 1-2% csak tehát nem jellemző.

A Direct Light egy műholdas szolgáltatás.Ehhez szükség van a beltéri egységre ugyanis nem kapható jelenleg olyan tv ami beépített sat tuneres lenne(csak DVB-T és DVB-C tuneres).Az első egység havidíjmentes az ezen felüli egységekre kell néhány száz ft havidíjat fizetni.

Tehát a telepítéskor ingyen kapunk egy antennát tartóval, egy fejegységet, egy beltéri egységet a tartozékaival valamint a kábelezést(20 m - ig ingyen de ez legtöbbször mindog elég).

Hát azt hiszem teljeskörű voltam és minden tiszta.

2012. jan. 20. 17:48
 20/23 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a választ!!!

nagy segítséget jelent!:)

2012. jan. 20. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!